čtvrtek 27. května 2010

Jak odstranit víko ze sudu s hořlavinou? Jedině bruskou!



Těžko uvěřitelná událost se stala v úterý v olomoucké čtvrti Řepčín. Popálené nohy a jednu ruku má devětačtyřicetiletý muž, který ten den dopoledne odbrušoval víko od sudu, v němž byla hořlavá kapalina. Ta samozřejmě explodovala. „Událost se stala v areálu firmy v Řepčíně. Příčinou bylo porušení předpisů,“ informoval Jaroslav Hrubý z olomouckého hasičského záchranného sboru. „Zraněného muže primárně ošetřili v olomoucké fakultní nemocnici. Následně byl vrtulníkem transportován do ostravské fakultní nemocnice,“ uvedl náměstek ředitele záchranné služby Olomouckého kraje Jan Weinberg.
„Popáleniny prvního až třetího stupně má na dvaatřiceti procentech svého těla. Jeho stav je v současnosti stabilizovaný,“ sdělil ve středu odpoledne mluvčí ostravské fakultní nemocnice Tomáš Oborný, s tím, že muž na jednotce intenzivní péče v popáleninovém centru.
Vyhlašuji tímto soutěž Prďácké kroniky s názvem Hloupý odbrušovač, v níž se utkají všichni, co neprojevili v různých životních situacích bystrý mozek a ocitli se v tomto blogu. Jde o podobnou soutěž, jako je Statečný Radek, tentokrát však trošku z druhé strany.
(ilustrační foto)

Žádné komentáře:

Okomentovat