pondělí 27. prosince 2010

Vánoce ve znamení agresivních alkoholiků



Závěr roku nám přináší rekordmana Olomouckého kraje v množství požitého alkoholu. Těžko uvěřitelných 4,37 promile alkoholu měl v sobě před Štědrým dnem jednadvacetiletý mladík z Hanušovic, který si navíc v tomto stavu troufl na strážníka městské policie v Šumperku. Uniformovaný muž dostal od násilníka, jenž nechtěl ukázat své doklady, pěstí do hlavy a utrpěl otřes mozku.

Drama jako z francouzských barikád se odehrálo na Boží hod v hostinci Pod Zámkem v Králci na Šumpersku. Až do zavíračky tam popíjel muž ze Šumperka, který své řádění odstartoval tím, že dal pěstí devatenáctiletému mladíkovi, za což jej vyvedli z hospody ven. Následně zvenčí zabarikádoval vstupní dveře stoly a židlemi, rozbil okno a poničil kolo jednoho z hostů.
Také policisté s tímto agresorem měli spoustu práce. Při zatýkání utrpěl jeden ze strážců zákona zlomeninu záprstních kůstek. Ani v policejní cele se opilec neuklidnil a snažil se zdemolovat vybavení. Nakonec se musel spokojit z roztrháním deky. Pak ho připoutali. Kolik promile měl tento výtečník zatím není známo.

(ilustrační obrázek)

Žádné komentáře:

Okomentovat